Naujienos 2020 – 2021 m. m.

Jūros šventė

2021 m. liepos 23 diena Jūrinio sektoriaus darbuotojų rengimo centro bendruomenė su pakilia šventine nuotaika dalyvavo iškilmingoje Jūros šventės eisenoje. Šį kartą eisena dedikuota Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos įkūrimo ir nepriklausomo Klaipėdos uosto 30-mečiui.

Asmens įgytų kompetencijų vertinimas

2021 m. birželio 22 d. Jūrinio ir atsinaujinančios energetikos skyriuje vyko jūreivių-suvirintojų, motoristų-elektrikų, jūrų uosto krovinių logistų ir elektros įrenginių elektromechanikų Asmens įgytų kompetencijų teorinės ir praktinės dalies (gebėjimų) vertinimas. Vertinimo metu mokiniai, būsimieji savo srities specialistai, demonstravo teorines žinias, įgytas profesines kompetencijas, atliko praktines užduotis.
Ištark, išgirsk, išsaugok

Gedulo ir vilties diena

Tarptautinė komisija nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti, kaip ir kasmet, kvietė Lietuvos bendrojo ugdymo įstaigas paminėti Gedulo ir vilties dieną – birželio 14-ąją. Šiemet minime 80 metų nuo pirmųjų trėmimų. Iš viso 1941 m. birželio 14–19 d. į formuojamus ešelonus buvo sutalpinta ir iš Lietuvos išvežta apie 17 500 žmonių. Per savaitę tremtyje atsidūrė daugiau kaip 5000 vaikų iki 16 metų amžiaus.
Projektas „Mano verslo idėja“.

Projektas „Mano verslo idėja“.

2021 m. gegužės 28 - birželio 11 d. JSDRC inžinerinio skyriaus 20S grupės mokiniai įgyvendino integruotą anglų kalbos ir dorinio ugdymo (etikos) mokyklinį projektą „Mano verslo idėja“. Metalo dirbtuvės, restorano atidarymas, medicininių priemonių kurjeris, vėsinantys marškinėliai, daržovių parduotuvė, žvejybos reikmenų parduotuvė  ir kitomis verslo idėjomis moksleiviai nustebino baigiantis 2021  mokslo metams. Pristatymai pateikti anglų kalba.
Skip to content