Antroji stažuotė į Vokietiją (Hamburgą) pagal Erasmus+ projektą „Tarptautinė suvirinimo praktika“ Nr. 2020-1-LT01-KA102-077511 įvyko nuo 2022 m. spalio 3 d. iki spalio 28 d. Joje stažavosi aštuoni mokyklos mokiniai. Grupę lydėjo mokyklos projektų vadovė.

Mokiniai praktiką atliko keturiose skirtingose įmonėse. Du mokyklos mokiniai iš laivų elektriko specialybės sėmėsi patirties elektros įmonėje ir mokėsi elementarių elektriko darbų bei subtilybių. Likę mokiniai iš suvirinimo specialybės besimokančių, atliko praktikas likusiose įmonėse. Jose jie tobulino praktines žinias suvirinimo srityje, mokėsi metalo apdirbimo subtilybių, stebėjo įmonės darbą, turėjo galimybę susipažinti su saugos reikalavimais įmonėse, bendravo su darbininkais, dalinosi bendrakultūrine patirtimi.

Mokiniai kultūrinėse programose susipažino su Hamburgo miestu, lankėsi muziejuose, žymiose turistinėse vietose. Dėkojame priimančiam partneriui Infeba e.V už suteiktą galimybę pažinti vokiečių kultūrą, už mokinių priežiūrą ir saugumą.

Mokiniams linkime sėkmės panaudojant įgytą praktiką ateityje, pasidalinant ja su kitais mūsų Centro ir netik mokiniais!



Skip to content